Штимац: Освајаће се злато и без мене

Кошаркаш Ефеса Владимир Штимац, који се недавно повукао из националног тима, изјавио је да репрезентација Србије има много квалитетнијих играча, спремних да га наследе и наставе жетву медаља.

"Моја одлука није превремена, не бринем за ову репрезентацију. Има бољих играча од мене, има доброг селектора и спремна је за ново злато. Увек сам дао све за репрезентацију, али сматрам да нисмо много изгубили мојим одласком", изјавио је Штимац Танјугу.

Он је навео разлоге који су га навели да донесе одлуку.

"Кључни окидач је био што имам 30 година, двоје деце и наредно лето неће бити неког великог такмичења, а уз то нисам хтео да узимам неком млађем место у репрезентацији", рекао је Штимац, коме је пре утакмице против Аустрије урамљен дрес репрезентације са бројем 100 уручио председника КСС Предрага Даниловића.

Центар Ефеса причао је и о летошњем преласку из Бешикташа у редове градског ривала и да је све протекло мирно, с обзиром на турски темперамент.

"Ефес нема много навијача па због тога мој прелазак из једног у други тим није протекао у тензији. Са Бешикташом и Фенербахчеом је друга прица", рекао је Штимац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи