Баскет 3x3

Булут у избору за најспектакуларнијег играча

Рачуни су у последњој 3x3 сезони сведени, али не до краја. Преостало је да се изабере најспектакуларнији мајстор игре под једним обручем, а највећи фаворит је баскеташ екипе Нови Сад Ал Вахда, односно репрезентације Србије, Душан Домовић Булут.

Он је уједно браниллац титуле, 2015. је доминантан био Теренс Ромео из филипинске екипе Манила Вест, сада се у финалу налази шест конкурената.

Душан Домовић Булут је у конкуренцији после избора за најатрактивнијег играча на три турнира (Утсономиyа, Праг, Дебрецен), а конкуренти су му Мајкл Линклатер (Саскатон), Мајкл Хикс (Краков Р8 Баскет), затим Стефан Стојачић (Лиман), Карлис Ласманис (Рига) и Натан Јурковитз (Лозана).

Фанови имају прилику да гласају од понедељка 20. новембра до 27. новембра у 14 часова, шампиона одређује број прегледа снимка на мрежама Фејсбок, Инстаграм, Тенсент, Твитер, Јоуку и Јутубе у збиру.

За крај, један фан ће бити награђен комплетном ФИБА 3x3 опремом, уз кошаркашку лопту. Подсетите се Булутових мајсторија!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво