Звезда наставила серију пораза, Басконија славила у Арени

Црвена звезда – Басконија 81:85 (17:22, 21:25, 19:17, 24:21). Кошаркаши Црвене звезде доживели су и пети узастопни пораз у елитном такмичењу пошто су у Београду поражени од Басконије у мечу 9. кола Евролиге.

Кошаркаши Црвене звезде забелижили су седми пораз у Евролиги, пети узастопни, и тако значајно смањили шансе за пласман у Топ осам фазу такмичења.

Најефикаснији у редовима Звезде били су Лесор са 19 и Добрић са 14 постигнутих поена.

Басконију су до победе предводили Војтман са 17 и Шенгелија са 16 постигнутих поена. Јанис Тима додао је 15 поена.

Црвено-бели су били у константном заостатку, углавном двоцифреном, али је екипа Душана Алимпијевића успела да у последњој деоници сустигне дефицит, а потом и поведе.

До краја меча обе екипе су размењивале поене, али је преко веома расположеног Шенгелије Басконија у последњем минуту поново дошла до предности, коју овога пута Звезда није успела да стигне.

Након девет одиграних мечева Црвена звезда има скор од две победе и седам пораза, док Басконија има четири победе и пет пораза.

Наредни меч црвено-бели играју против Реал Мадрида у гостима 1. децембра, док Басконија дан раније дочекује Фенер. 

Ток меча: 

22.43 - Крај меча, победа Басконије над Црвеном звездом 85:81. Басконију је до победе предводио Воитман са 17 поена, код црвено-белих најефикаснији био је Матијас Лесор са 19 поена. Добрић је постигао 17 а Фелдин 10 поена.

22.16 - Завршена је и трећа деоница, гости и даље у вођству 64:57. Црвено-бели улазе у последњу четвртину у којој ће морати да поправе одбрану уколико желе да дођу до победе у овом дуелу.

21.58 - Настављен меч у Београду... 

21.41 - Завршена је и друга четвртина у београдској Арени, Басконија води против Црвене звезде 47:38.  Лесор, Фелдин и Добрић постигли су по седам поена за црвено-беле, док госте предводе Шенгелиа са 12 и Јанис Тима са 9 поена.

21.20 - Крај прве деонице коју је Басконија решила у своју корист - 17:22. Милко Бјелица најефикаснији са пет постигнутих поена. Код гостију Јанис Тима такође је уписао пет.

21.00 - Почео меч у Арени, страртна петорка црвено-белих: Лазић, Фелдин, Рочести, Бјелица и Лесор. Гости у саставу Тима, Малманис, Џенинг, Грнџер и Порије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво