Звезда дозволила играчима наступ у репрезентацији

Кошаркашка репрезентација Србије биће јача за играче Црвене звезде за мечеве квалификација за Светско првенство у Кини, саопштио је клуб из Београда.

Кошаркашка репрезентација Србије у петак и недељу игра прве мечеве у квалификацијама за Светско првенство у Кини, против Аустрије и Грузије, а међу "орловима" ће бити и играчи Црвене звезде, саопштио је клуб са Млаог Калемегдана.

Иако црвено-бели у четвртак играју меч Евролиге против Басконије, репрезентативци ће се после меча ставити на располагање селектору Александру Ђорђевићу.

"КК Црвена звезда обавештава јавност, а у складу са позивом Кошаркашког савеза Србије, и наступа за репрезентацију Србије, да су њени играчи на располагању селектору Александру Ђорђевићу по његовом избору", наводи се у Звездином саопштењу.

Мла је вероватноћа да ће играчи Звезде играти против Аустрије, али би требало да буду велико појачање за утакмицу против Грузије у понедељак.

"Клуб је ову одлуку донео у договору са играчима, уважавајући коректност селектора Александра Ђорђевића и Кошаркашког савеза Србије. Без обзира на чињеницу да је календар КК Црвена звезда за такмичарску сезону 2017/18 изузетно тежак, и оптерећен бројним утакмицама, за клуб је увек била велика част да у својим редовима има репрезентативце своје земље. Играње за национални тим је највећа част и задовољство коју један играч може да има и да доживи", пише у саопштењу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво