Алимпијевић и Бјелица пред Басконију: Подршка навијача нам је јако важна

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић позвао је навијаче да пруже велику подршку у мечу против Басконије у Евролиги и воде екипу до прве победе после четири пораза у елитном такмичењу.

"Очекује нас тежак меч, као и сваки у Евролиги. Басконија у последњих неколико недеља игра изванредно, а огроман индивидуални квалитет појединаца је стављен у службу тима, што је донело резултат, као и промена тренера. Морамо да одиграмо максимално добро у оба правца", рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Он додаје да екипа има времена да се освежи након гостовања Задру у понедељак припреми за дуел са Басконијом.

"Желимо да одиграмо добро и стигнемо до победе. Јасно је да нам је подршка навијача много важна и да нам доноси много у покушају да дођемо до нових бодова", рекао је тренер црвено-белих.

Искусни крилни центар Милко Бјелица, некадашњи члан баскијског клуба, упозорава на чињеницу да је противник одлично реаговао на промену на тренера.

"Басконија је после лошег старта извршила неке измене, ту првенствено мислим на тренера. Екипа је реаговала феноменално, нанизали су неколико вредних победа у Евролиги и националном првенству. Сада су за разлику од почетка сезоне, у изванредној форми. Међутим, ми морамо да се усредсредимо на нас и нашу игру, да подигнемо квалитет одбране, одиграмо течније у нападу и то је кључ успеха. Позивам навијаче да дођу и пруже нам подршку, играмо изузетно јако и тешко такмичење и уз њихово бодрење све је на паркету лакше" рекао је Бјелица.

Из Звезде су подсетили да ће за ову прилику у Београдској арени поставити два видео бима како би сви који дођу у халу могли да прате и фудбалску утакмицу Лиге Европе између Црвене звезде и БАТЕ Борисова од 19 сати.

Утакмица 9. кола Евролиге између Црвене звезде и Басконије игра се у четвртак од 21 сат.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи