Звезда победила у Задру, фантастични Бјелица

Кошаркаши Црвене звезде савладали су као гости Задар са 88:76 у последњем мечу 9. кола регионалне лиге. Најефикаснији у тиму црвено-белих био је Бјелица са 20 поена.

Новом победом у АБА лиги црвено-бели су стигли до седмог тријумфа и заузимају другу позицију на табели. Задар је остао на три победе и сада је на десетом месту.

Звезду је до победе предводио Бјелица са 20 поена, Рочести је додао 14, Фелдин 13, Добрић је постигао 11, Лазић десет. У пораженом тиму најефикаснији је био Ноулс са 17, Бостић је додао 14, Брзоја 12, а двоцифрен је био и Шпраља са десет поена.

Задарани су добро ушли у меч, служио их је шут са дистанце, тако да су дуго парирали црвено-белима. Домаћин је решио прву четвртину у своју корист са 23:19. У другој четвртини Звезда је била нешто боља и на полувреме се отишло при резултату 45:42.

Уследила је трећа четвртина, у којој је Звезда преломила меч. После прва три и по минута Задар је водио са 49:44. Црвено-бели праве серију од 17:0 и стижу до убедљиве предности, која је у једном тренутку износила плус 21 поен. Домаћин је у овом периоду постигао само девет поена, а Звезда 29. На крају четвртине – 61:54.

У последњој четвртини Задар је запретио серијом од 10:0. Потом успева да сведе предност Звезде на само осам поена. Звезда је одбила један од кључних напада Задрана и мирно привела меч крају.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи