Искључење Јокића, Драмонд опет показао зашто Марјановић не игра у Пистонсима

Вече које Никола Јокић дуго неће заборавити. Андре Драмонд стигао до 12. "дабл-дабл" учинка у 16 мечева ове сезоне, овога пута у победи својих Детроит Пистонса над Минесота Тимбервулвсима, чиме је још једном показао због чега је лице франшизе из Мичигена, али и због чега Бобан Марјановић не игра колико би желео ове сезоне.

Детроит и Минесота су у меч ушли са идентичним скором (10-5), а гости су славили (100:97) након сјајног финиша сусрета.

Андре Драмонд је постигао 20 поена и имао је 16 скокова приде, док је у пораженом тиму Џими Батлер имао шест поена више и шест скокова мање (што је, опет наравно, довољно за "дабл дабл").

Немања Бјелица је имао солидно вече, пошто је за 15 минута на терену постигао седам поена, а имао је и два скока уз асистенцију.

Бобан Марјановић није улазио у игру.

Торонто Репторси су се осветили Вашингтон Визардсима за једини пораз код куће ове сезоне (100:91), Индијана Пејсерси су убедљиво савладали Мајами Хит (120:95) на Флориди, Стефон Кари је блистао (39 поена, 11 скокова, седам асистенција) у тријумфу Голден Стејта над Бруклин Нетсима (118:111).

ЛА Лејкерси, уз други "трибл-дабл" Лонза Бола у 17. НБА утакмици у каријери (11 поена, 16 скокова, 11 асистенција), савладали Денвер Нагетсе резултатом 127:109.

Тренер екипе из Нагетса и његов најбољи стрелац и играч, Никола Јокић, искључени су током друге деонице због расправе са судијом. Српски кошаркаш је тако стао на шест поена и исто толико скокова, али је, веома вероватно, научио вредну спортску лекцију.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво