Богдановић добар у новом поразу Сакрамента, велики преокрет шампиона

Koшаркаши Сакрамента доживели су нови пораз у НБА лиги, овога пута од Портланда са 102:90, а српски репрезентативни бек Богдан Богдановић забележио је 12 поена. Велики преокрет Голден стејта у Филаделфији, серија Бостона и даље траје.

Богдан је на паркету "Мода центра" у Портланду провео 28 минута, и уз већ поменутих 12 поена имао је и три асистенције и једну украдену лопту.

Најефикаснији у редовима Кингса био је ветеран Зек Рендолф са 18 поена, док је у победничком Саставу Мекалум убацио 25, а Лилард три мање уз шест успешних додавања. 

Екипа шампиона из Оукланда била је на прагу другог узастопног пораза, пошто је на полувремену меча у Филаделфији губила од расположених Севентисиксерса са 74:52.

Међутим, уследила је традиционално добра њихова трећа четвртина, коју су добили са 47:18, преокренули резултат и забележили 12. победу у сезони – 124:116.

Најистакнутији појединац меча био је Стеф Кари, стрелац 35 поена уз по пет остварених скокова и асистенција, док је Кевин Дурент додао 27.

У пораженом саставу најбољи је био Бен Симонс са учинком од 23 поена, 12 скокова и осам успешних додавања.

Бостон селтикси су теже него што се очекивало савладали Атланту са 110:99, и тако продужили победничку серију на 15. у низу!

Најбољи је очекивано био Кајри Ирвинг са 30 поена, док је ове сезоне одлични Џејлен Браун убацио три мање.

У редовима поражених Хоукса Денис Шрудер је имао учинак од 23 поена и девет аистенција.

Остали резултати:

Шарлот – ЛА Клиперс 102:87

Орландо – Јута 85:125

Мемфис – Хјустон 83:105

Далас – Милвоки 111:79.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво