Олимпија савладала Партизан у "Пиониру"

Кошаркаши Олимпије савладали су екипу Партизана са 78:77 у Београду, у утакмици деветог кола регионалне АБА лиге.

Партизан је на свом терену изгубио од Олимпије, чиме је наставио серију лоших резултата. Љубљанчани су однели победу 78:77, а мало шта је наговештавало да ће гости однети бодове из "Пионира".

Црно-бели су одлично почели меч, после првих десет минута имали предност од 20:9, да би на полувреме домаћи тим отишао са десет поена предности – 45:35.

Олимпија се буди у наставку, па птреко Јана Шпана, који је немилосрдно погађао за три поена, у финишу треће деонице први пут стижу до вођства на мечу.

Ушло се у неизвесну завршницу. Партизан је имао напад за победу, али је капитен Величковић промашио шут за победу уз звук сирене.

Најефикаснији у победничкој екипи био је Шпан са 20 поена (шест тројки), док га је пратио Оливер са 16. У тиму Партизана истакао се Гавриловић са 17 поена, Вилијамс-Гос додао је 16, а Вања Маринковић 14 поена.

Партизан је доживео четврти пораз у такмичењу, уз пет победа, али га у наредна два кола чекају дуели са Будућношћу и Цедевитом.

Олимпија је остварила четврту победу и неочекиваном победом побегла ривалима са дна табеле.

У другом мечу дана, Цедевита је на свом терену савладала екипу Морнара са 99:74, а фантастичну партију пружио је Џанан Муса са 35 постигнутих поена.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
27° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи