Алимпијевић: Заслужена победа ЦСКА, превише смо промашивали

Тренер кошаркаша Црвене звезде, Душан Алимпијевић, након пораза од ЦСКА у седмом колу Евролиге изјавио је да је руски тим заслужено дошао до победе, али и да су његови изабраници превише грешили.

"Убили су наше самопоуздање огромном агресивношћу у првом полувремену. Играли смо онолико колико смо могли, колико су нам допустили. Имали смо више проблема у нападу него у одбрани", рекао је Алимпијевић новинарима после утакмице

Тренер Звезде је нагласио да су црвено-бели превише промашивали све врсте шутева.

"Имали смо претерани респект према ЦСКА, који они апсолутно заслужују, јер су један од главних фаворита за фајнал-фор. Мислим да је и то утицало на наше самопоузданње. Промашили смо 20 тројки, 10 слободних бацања и 23 шута за два. Имали смо 18 офанзивних скокова, али ни после њих нисмо могли да реализујемо нападе. Када промашите све то стижете до закључка да није противник за све крив.

Алимпијевић се захвалио и извинио навијачима који су бодрили тим у Арени.

"Захвалан сам им на подршци и имам потребу да се извиним што су морали да гледају овако лошу Звезду", изјавио је Душан Алимпијевић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво