Читај ми!

ЦСКА лако са Звездом

Кошаркаши Црвене звезде поражени су у седмом колу Евролиге од екипе ЦСКА са 85:59. Наредни меч црвено-бели играју у петак против Олимпијакоса у Пиреју.

Најефикаснији у победи ЦСКА били су Де Коло са 16 и Хајнс са 13 поена, Хигинс је додао 12, а Родиригез је постигао 11 поена.

У редовима Звезде најрасположенији био је Рочести са 15 поена, Фелдин је имао 12, а Антић девет поена.

Црвено-бели су поново лошије отворили меч и имали великих проблема у креацији напада.

Екипа ЦСКА је са друге стране играла веома стрпљиво, дисциплиновано и константно, како у одбрани-тако у нападу, па су тако постигли 44 поена у првом и 41 поен у другом полувремену, док су Звезду у прве три четвртине спустили на испод 20 постигнутих поена. 

Звезда није успевала да уђе у било какав нападачки ритам, па је до краја меча ЦСКА одржавао разлику и рутински приводио меч крају.

Након седам одиграних утакмица Звезда има пет пораза, док је ЦСКА уписао своју шесту победу.

Наредни меч Црвено-бели су гости Олимпијакоса у Пиреју, док ЦСКА дочекује Фенербахче.

20.51 – Крај меча, Црвена звезда је убедљиво поражена од ЦСКА са 85:59.

20.29 – Завршена је трећа четвртина, након које ЦСКА води са 65:34. Само седам поена Звезде у трећој деоници главни су разлог за велику предност гостију, који искусно и стрпљиво одржавају и повећавају предност. 

20.14 – На половини треће деонице, Црвена звезда је постигла само један кош у наставку меча, што им никако не иде у прилог и што у великом смањује шансе за евентуални резултатски повратак у меч. ЦСКА води са 55:29.

20.07 – Настављен је меч. 

19.50 – Завршено је прво полувреме у "Штарк арени", након којег екипа ЦСКА води против Црвене звезде са 44:27. "Армејци" имају потпуну контролу утакмице у којој не дозвољавају Звездине серије и евентуални повратак. Најистакнутији у редовима ЦСКА су Хајнс са 11, док су по шест постигли Де Коло, Хигинс, Родригез и Воронцевич. Код Звезде најрасположенији је Рочести са 9, док су по пет додали Лесор и Антић. 

19.37 – На половини друге четвртине, ЦСКА води са 35:19. Наставља тим из Москве да одржава разлику и да прави проблеме Звезди како у одбрани, тако и у нападу. 

19.21 – Завршена је прва четвртина, након које ЦСКА има предност од 22:10. Прву деоница у потпуности је припала гостима, који су боље отворили меч. Звгезда са друге стране има проблема пре свега у нападу и креацији, па је тако седам од десет поена домаћина постигао стартни плејмејкер Рочести. 

19.14 – На половини прве деонице гости имају предност 12:7. ЦСКА је боље отворио меч, док Црвену звезду у игри држи Тејлор Рочести који је постигао све поене за црвено-беле на мечу.

19.00 – Почео је меч, први посед има екипа ЦСКА. 

18.55 – Кошаркаше Црвене звезде у "Штарк арени" бодриће и спрски тенисери Новак Ђоковић и Филип Крајиновић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво