"Орлови" без Милутинова у квалификацијама за СП

Кошаркаш Олимпијакоса Никола Милутинов неће бити на располагању селектору Саши Ђорђевићу у предстојећим мечевима квалификација за Светско првенство у Кини против Аустрије и Грузије.

Никола Милутинов није био члан репрезентације Србије на недавно завршеном Европском првенству, а неће се одазвати позиву селектора ни за квалификационе мечеве за Светско првенство.

Поред Милутинова, у квалификацијама неће учествовати ни остали играчи Олимпијакоса – Јоргос Принтезис, Вангелис Манцарис, Костас Папаниколау и Јанис Папапетру (Грчка), као ни Јанис Стрелњекс (Летонија).

"Орлови" 24. новембра у дворани "Александар Николић" играју против Аустрије, а три дана касније на истом месту дочекују селекцију Грузије.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво