Николић: Да славу прославим победом над Албом

Тренер кошаркаша Партизана Мирослав Николић каже да очекује добро издање свог тима и победу над Албом у Београду у 6. колу Еврокупа.

"Алба је једина екипа која нас је глатко победила у Еврокупу. Рекао сам и тада да ћемо играти све боље и надам се да ћемо смоћи снаге да победимо. Свакако очекујем много бољу игру у односу на тај први дуел. Све што дуже будемо играли бићемо бољи", рекао је Николић, а пренео клупски сајт.

Према његовим речима победа над Мегом у прошлом мечу АБА лиге је пут како би црно-бели требало да играју.

"Против Меге смо одиграли на 70-80 посто онога како желим да играмо. Течно и са добрим протоком лопте против квалитетног тима какав је Мега. Такође, надам се да ћемо против Албе победити пошто ми је сутра слава", казао је он.

Центар Ђоко Шалић наглашава да је сусрет са Албом нова прилика да се покаже напредак у игри.

"Осећамо да играмо боље и да ће нам се уз мало стрпљења то вратити и кроз резултате. Против Албе смо у Берлину доживели убедљив пораз, али мислим да ће у Београду, пред нашим навијацима, утакмица бити потпуно другачија. Желимо победу и учинићемо све да до ње дођемо", закључио је Шалић.

Кошаркаши Партизана после пет кола Групе Ц Еврокупа налази се на шестом месту са скором од једне победе и четири пораза, док је Алба другопласирана са само једним поразом.

Утакмица између Партизана и Албе игра се сутра од 20 сати у дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво