Марјановић без минута, серији победа Селтикса се не назире крај...

Сјајан период Детроит пистонса се наставља, пошто је екипа из Мотауна победила на осмој од последњих девет утакмица, али без Бобана Марјановића на паркету. Али, када смо код сјајних периода, нигде у најјачој кошаркашкој лиги на свету тренутно није лепше него у Масачусетсу, где је Бостон стигао до 12. узастопне победе.

Импресивности победе Бостона над Торонто репторсима (95:94) доприноси чињеница да је та екипа играла без Кајрија Ирвинга. У његовом одсуству истакао се Ал Хорфорд са 21 поеном.
У пораженом тиму бољи од осталих био је ол-стар играч Демар Дерозен са 24 поена.

Детроит је у Мичигену био бољи од Мајамија (112:103). Тобијас Херис је постигао 25 поена за Клипове, док је сјајни Андре Драмонд забележио 17 скокова. Ејвери Бредли је такође био посебно добар, с обзиром на то да је допринео тријумфу са 24 поена.

Најбољи у Мајамију је био Горан Драгић (а ко други), који је имао 18 поена и седам асистенција.

Одмах иза њега – иако статистички чак и са истакнутијим индивидуалним учинком – био је Хасан Вајтсајд са 20 поена и 12 скокова.

Вече је обележио Пол Џорџ, који је постигао 37 поена у тријумфу Оклахома Сити тандера над Далас мавериксима (112:99). Најбољи код Тексашана био је Харисон Барнс, са „дабл-дабл" учинком (22 поена и 13 скокова).

У четвртом и последњем мечу вечери Хјустон је као гост био бољи од Индијане (118:95). Колико су Рокетси били бољи ривал у Индијанаполису говори и чињеница да су водили од прве до последње секунде дуела. Џејмс Харден је убележио 26 поена и 15 асистенција, док је код Пејсерса запаженији од других био Виктор Оладипо са 28 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво