Јокић умало трипл-дабл, Богдановић и Бјелица солидни у поразима

Српски кошаркаши имају солидно НБА вече за собом – Николи Јокићу је недостајала једна асистенција за трипл-дабл учинак у победи Денвера над Орландом, док су Богдан Богдановић са 9 и Немања Бјелица са 6 поена учестововали у поразима Кингса, односно Вулвса.

Јокић је одиграо још једну веома одличну утакмицу, добио балкански дуел против Црногорца Вучевића (само осам поена), и умало остварио трипл-дабл учинак, а "кокектирао" је и са квадри-даблом.

Он је у победи Нагетса од 125:107 имао 12 поена, 17 скокова, 9 асистенција, 4 украдене лопте и једну блокаду за 38 минута на паркету.

У његовом тиму најефикаснији је био Џамал Мареј са 32, док је у пораженом тиму Морис Спајтс убацио 19.

Сакраменто кингси доживели су нови убедљив пораз, овога пута у чувеном "Медисон Сквер Гардену" од расположених Никса – 118:91.

Богдан Богдановић је у игри провео 21 минут и за то време забележио 9 поена, и по два скока и украдене лопте. 

Од његових саиграча најбољи су били Лабисије са 19 и Хилд са 17, док је на другој страни још једну одличну утакмицу одиграо Летонац Порзингис, који је убацио 34 поена.

Минесота је помало неочекивано изгубила од Финикса 118:110, а српски крилни играч Немања Бјелица је од тренера Тибодоа добио 20 минута и искористио их да убаци 6 поена, ухвати 7 лопти под кошевима, уз по једну аистенцију и украдену лопту.

Најефикаснији Немањин саиграч био је Ендрју Вигинс са 27 поена, док су у редовима "сунца" Девин Букер и Ти-Џеј Ворен били веома расположени и убацили по 35 поена.

Остали резултати:

Њу Орлеанс – ЛА Клиперс 111:103

Вашингтон – Атланта 113:94

Хјустон – Мемфис 111:96

Милвоки - ЛА Лејкерс 98:90 

Голден стејт – Филаделфија 135:114

Далас – Кливленд 104:111

Сан Антонио – Чикаго 133:94 и

Јута – Бруклин 114:106

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи