Звезда поражена у Малаги

Кошаркаши Црвене звезде поражени су на гостовању у Малаги од Уникахе са 79:65 у оквиру шестог кола Евролиге. Црвено-бели наредне недеље играју две утакмице у Евролиги, прво дочекују ЦСКА у среду, да би у петак били гости код Олимпијакоса.

Звезда је лоше ушла у меч и практично је тај заостатак јурила до краја сусрета. Уникаха је имала максималну предност од 21 поен, док су пар пута водили са 18 и 16 поена. Црвено бели су успели у неколико наврата да приђу на шест поена, али је домаћин ипак успео да те налете одбије и меч уведе у мирнију завршницу.

Најефикаснији у победи Уникахе били су Недовић са 17 и Салин са 15 поена.

У редовима Црвене звезде најрасположенији били су Фелдин, Рочести и Лесор са по десет постигнутих поена. 

Црвено-бели су забележили свој четврти пораз у шест утакмица, док је Уникаха уписала трећу победу.

Звезда ће наредне недеље имати јако тежак распоред, први дуел играће у среду код куће против ЦСКА, а потом у петак гостује у Пиреју Олимпијакосу.  

Ток меча:

22.28 – Крај меча, победа Уникахе 79:65.

22.07 – Завршена је трећа четвртина, Уникаха води 63:50. Прилазила је Звезда у два наврата на шест поена дефицита, али је домаћин успео да одбије те налете, пре свега преко веома расположеног Недовића који је постигао 16 поена, од чега осам у трећој деоници.

21.55 – На половини треће деонице Уникаха има десет поена предности. Звезда је енергичније ушла у друго полувреме, дефанзивно агресивније зауставила налете противника, а у нападу уз више креације успела да смањи дефицит, који је у једном тренутку износио шест поена. 

21.45 – Почело је друго полувреме, први посед поново има Звезда.

21.30 – Завршено је прво полувреме у Малаги. Домаћи тим води са 45:31.
Уникаха има потпуну контролу меча, у једном тренутку је имала предност од 21 поен, али је Звезда успела да смањи на 14. Уникаху предводи српски двојац Милосављевића са 12 и Недовића са осам поена, али и одлични шут Салина који је погодио четири тројке. У редовима Звезде најрасположенији је Фелдин са седам, а прати га Рочести са пет поена. 

21.18 – На половини друге деонице Уникаха води 39:20. Наставља Уникаха са шутерском рапсодијом. Лидерске улоге преузели су Недовић и Милосављевић са осам односно десет поена. Црвена звезда и у овој деоници има великих проблема у нападу. 

21.03 – Завршена је прва четвртина, домаћин води са 22:12. Уникаха је много боље отворила меч, имала предност од 22:4, али је Звезда са две тројке успела, колико-толико да се врати у меч. Црвено-бели су чак пет пута промашили слободно бацање, што је такође допринело малом броју поена српског представника. 

20.55 – На половини прве деонице Уникаха има предност 15:4. Домаћин је видно расположеније ушао у меч и преко Салиновог шута за три поена (3/3), ствара осетну предност.

20.45 – Почео је меч, први посед има екипа Црвене звезде.

20.42 – Стартна петорка Звезде: Рочести, Фелдин, Дангубић, Бјелица, Лесор- 

Стартна петорка Уникахе: Мекалум, Салин, Брукс, Вачински, Шермадини  

Победа у дербију охрабрила је играче црвено-белих и желе да наставе у истом ритму у Малаги. Пред њима је тежак задатак против искусне екипе за коју играју три српска играча – Немања Недовић, Драган Милосављевић и Дејан Мусли.

Кошаркаши Црвене звезде играју меч шестог кола Евролиге у Малаги против екипе Уникахе.

Обе екипе имају скор од две победе и три пораза, што даје додатну драж овој утакмици. 

Звезда зна како треба играти против екипе из Малаге коју је пре две сезоне у оба наврата победила, међутим обе екипе су од тада знатно промениле саставе. 

Кретање резулатата можете пратити на нашем порталу. 

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво