Читај ми!

Милојевић: Ако наметнемо наш ритам, победићемо Партизан

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић уочи дерби меча против Партизана у осмом колу АБА лиге рекао је да ће његов тим имати велике шансе за победу уколико успе да наметне свој ритам. Утакмица у Сремској Митровици игра се у суботу од 19 часова.

"Дочекујемо Партизан који је показао да је јако квалитетна екипа, способна да веома често убаци 90 и више поена противницима. Меч дочекујемо у добром расположењу после одличне победе у Скопљу. Морамо да одиграмо веома агресивно и паметно у одбрани и да покушамо да наметнемо наш ритам. Уколико успемо у томе, верујем да ћемо имати шасу да победимо", изјавио је некадашњи центар Партизана.

Капитен Мега Бемакса Никола Ребић истакао је да тријумф његове екипе против МЗТ-а много значи за самопоуздање, али да је и за нову победу неопходна подршка домаће публике.

"Партизан је одличан тим, добро попуњен на свим позицијама и како сезона одмиче играју све боље. Сигурно је да нас очекује тежак мећ. Позивамо се Митровичане да нас у суботу подрже у великом броју, а ми ћемо дати све од себе да остваримо најбољи могући резултат и победимо Партизан", поручио је организатор игре клуба, који своје мечеве као домаћин игра у Сремској Митровици.

После седам кола Партизан је шести на табели са скором 4-3, док Мега заузима једну позицију ниже са скором 3-4.

Утакмица у Сремској Митровици игра се у суботу од 19 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво