Милојевић: Ако наметнемо наш ритам, победићемо Партизан

Тренер кошаркаша Мега Бемакса Дејан Милојевић уочи дерби меча против Партизана у осмом колу АБА лиге рекао је да ће његов тим имати велике шансе за победу уколико успе да наметне свој ритам. Утакмица у Сремској Митровици игра се у суботу од 19 часова.

"Дочекујемо Партизан који је показао да је јако квалитетна екипа, способна да веома често убаци 90 и више поена противницима. Меч дочекујемо у добром расположењу после одличне победе у Скопљу. Морамо да одиграмо веома агресивно и паметно у одбрани и да покушамо да наметнемо наш ритам. Уколико успемо у томе, верујем да ћемо имати шасу да победимо", изјавио је некадашњи центар Партизана.

Капитен Мега Бемакса Никола Ребић истакао је да тријумф његове екипе против МЗТ-а много значи за самопоуздање, али да је и за нову победу неопходна подршка домаће публике.

"Партизан је одличан тим, добро попуњен на свим позицијама и како сезона одмиче играју све боље. Сигурно је да нас очекује тежак мећ. Позивамо се Митровичане да нас у суботу подрже у великом броју, а ми ћемо дати све од себе да остваримо најбољи могући резултат и победимо Партизан", поручио је организатор игре клуба, који своје мечеве као домаћин игра у Сремској Митровици.

После седам кола Партизан је шести на табели са скором 4-3, док Мега заузима једну позицију ниже са скором 3-4.

Утакмица у Сремској Митровици игра се у суботу од 19 часова.

број коментара 0 пошаљи коментар