Нови "дабл-дабл" Јокића, Богдановић запажен у новој победи "краљева"

Денвер нагетси су савладали Оклахома Сити тандер (102:94), а Никола Јокић је новој победи екипе из Колорада допринео учиком од 15 поена и 11 скокова. Богдан Богдановић, као стартер у екипи Сакраменто кингса, стао је на девет поена, три скока и две асистенције у тријумфу над Филаделфија севентисиксерсима (109:108).

Јунак вечери пак био је Џејмс Харден, који је „трипл-дабл" учинком водио Хјустон рокетсе до победе над Кливленд кавалирсима. Коначан резултат је био 117:113.

Харден је поред свог имена имао 35 поена, 13 асистенција и 11 скокова. Леброн Џејмс га је пратио (али само пратио) са 33 поена, седам асистенција и четири скока.

Лонзо Бол је имао још једно необично вече у дресу Лос Анђелес лејкерса. Руки који је недавно заузео друго место на листи играча са најгорим процентом шута у првих 11 мечева сезоне у ери након што је уведено време за напад (средином педесетих), имао је осам асистенција у поразу екипе из Калифорније од тима из престонице, Вашингтон визардса (111:95).

Бол је имао осам асистенција, највише на мечу, а имао је и исти број скокова, уз десет поена за 28 минута на паркету.

Међутим, за Вашингтон је играо невероватни трио Џон Вол, Бредли Бил и Ото Портер Џуниор, који је скупа постигао 65 поена (23, 22, 20).

У последњем мечу одиграном у ноћи између четвртка и петка, екипа Торонто репторса савладала је у Канади Њу Орлеанс пеликансе са 122:118.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво