Николић делимично задовољан, искористили су наше грешке

Тренер кошаркаша Партизана Мирослав Николић рекао је после пораза од Локомотиве да је "око 65 одсто" задовољан игром ослабљених цно-белих против лидера групе.

"Они су најбоља екипа у групи. Борили смо се, 'изгинули' смо без три играча, који би нам доста значили. Играли смо много боље у одбрани, ангажовали смо се максимално, водили... али у тренуцима када се решавала утакмица, изгубили смо дисциплину у нападу", рекао је Николић.

"Честитам момцима на бољој партији, али још то треба да се 'затеже' и у одбрани и у нападу. Следи нам јако важна утакмица против Меге у АБА лиги, јер не желим да моји млади играчи уђу у серију пораза", додао је он.

Николић је изјавио да је Новица Величковић у дуелу са Звездом играо "под диклофенима", а на питање да ли ће он, Чакаревић и Стевановић бити спремни за суботу, одговорио: "Не бих баш ни да откривам, али тешка је ситуација".

"Не свиђа ми се што играмо добро против јачих, па изгубимо. Требало је овако да играмо, па да победимо Лимож. Одбрана од 'пика' иде доста боље, али тим нам се скупљао у етапама и треба времена да се све то уклопи. Задовољан сам неких 65 одсто.

Тај екстра пас опет није функционисао. Вања Маринковић је неколико пута био сам на страни помоћи и није добио лопту. Наши Американци морају више да играју без лопте, а не да стално дриблинзима решавају ситуације. Имамо ми и друге акције", рекао је Николић.

"Они су искусна екипа и чекали су наше грешке. Ми смо изгубили својом кривицом, јер смо почели индивидуално да решавамо нападе. То су те дечије болести о којима причам...Нисмо још достигли препознатљиву игру, да имамо јаку одбрану и да из ње трчимо контранападе, да играмо модерну кошарку", закључио је тренер Партизана.

Упитан има ли промена у настојању да Раде Загорац потпише за црно-беле, Николић се само насмејао. "Има разних прича, долази, не долази... Остаћу уздржан".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво