Бјелица: Читали смо и кажњавали Партизан…

Кошаркаш Црвене звезде Милко Бјелица, јунак победе над Партизаном са 29 поена, истакао kako не може да каже да ли је одиграо утакмицу каријере и да је победа заслуга одличне тимске игре. Бјелица је одличном партијом са индексом корисности од чак 35, због 29 поена, шест скокова и две асистенције, проглашен за најкориснијег играча 7. кола АБА лиге.

Црвено-белима је припао први овосезонски вечити дерби у АБА лиги победом над номиналним домаћином Партизаном 100:84 у хали "Александар Николић".

"Победили смо у веома важној утакмици за нас, посебно због два пораза у АБА лиги. Добро смо одреаговали после Бамберга, играли смо одлично, поготово у нападу. Служио нас је шут из одлично организованих напада, овај пут сам ја реализовао акције, претходне мечеве су Фелдин, Рочести... Најбитније је да смо играли тимски", рекао је Бјелица новинарима после утакмице.

Бјелица је одличном партијом са индексом корисности од чак 35, због 29 поена, шест скокова и две асистенције, проглашен за најкориснијег играча 7. кола АБА лиге.

"Не знам да ли ми је ово утакмица каријере. Било је много драгих. Читали смо им одбрану и добро креирали нападе, кажњавао сам то", казао је Бјелица.

Он је додао да му више одговара позиција "четири" у односу на центарску на којој је играо прошле сезоне.

"Током каријере више сам играо "четворку", није ми то непознато. Пођеднако добро могу да будем на оба места, а сада боље функционише на крилном центру. Задовољан сам", закључио је искусни 33-годишњи кошаркаш.

број коментара 0 пошаљи коментар