Алимпијевић током дербија погођен упаљачем у главу

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић погођен је упаљачем у главу током вечитог дербија против Партизана у 7. колу АБА лиге. Из Звезде су напоменули да њихови играчи и стручни штаб ниједним гестом нису провоцирали навијаче противничког тима.

Алимпијевић је задобио лакшу повреду када је током утакмице погођен тврдим предметом са трибина где су смештени навијачи Партизана.

"КК Црвена звезда је прегледом видео материјала већ утврдио да је један од судија, Миливоје Јовчић, на утакмици видео тај инцидент и узео предмет којим је погођен наш тренер. Већ у уторак клуб ће затражити званичан извештај са утакмице, како би се видело да ли су судија Јовчић и делегат Крнета унели у записник овај догађај, као и "кишу" предмета која је улетела на терен према играчима Црвене звезде", наводи се на сајту црвено-белих.

Из Звезде су напоменули да њихови играчи и стручни штаб ниједним гестом нису провоцирали навијаче противничког тима.

"Међутим, то изгледа није довољно да се избегне убацивање бројних предмета у терен и константно вербално вређање на утакмици", закључују са Малог Калемегдана.

Кошаркаши Црвене звезде победили су Партизан 100:84 у хали "Александар Николић".

број коментара 1 пошаљи коментар
(уторак, 07. нов 2017, 10:07)
anonymous [нерегистровани]

Eeeee

Zato smo i mi njima ubacili ali u koš i to 100 komada :-). Bijede ljudske koje ne znaju ništa drugo nego da se ističu glupostima. Šta ćeš, nije njima lako.