Алимпијевић: Одиграли смо паметно; Николић: Заслужено

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић, после прве победе у вечитом дербију против Партизана (100:84), изјавио је да је његова екипа одиграла паметно и заслужено славила. Тренер црно-белих Мирослав Николић истакао је да је Звезда у свим елементима била боља и заслужено победила.

"Прижељкујем што више оваквих дербија и да моја екипа што више побеђује. Имали смо константу у концентрацији и смирености. Имали смо и падове, меч није био равна линија. Пропусти у одбрани су последица новог тима", рекао је Алимпијевић синоћ на конференцији за медије.

Према његовим речима, Партизан је одлична екипа са озбиљном тржишном ценом.

"Њихове амбиције су се промениле и то је најављено са појачањима. Не знам како је изгледало, али противник је тежак. Спремамо се за Уникаху већ од сутра", рекао је Алимпијевић.

Тренер црно-белих Мирослав Николић истакао је да је Звезда у свим елементима била боља и заслужено победила.

"То је само до главе. Борбеност и емоције не недостају, али морали смо да играмо паметније. Чакаревић се повредио, Самјуелс се није уклопио, није физички спреман", казао је он.

"Боље су одиграли, а нама остаје рад. Можда смо им дали много информација. Ми смо солирали, а они су играли тимски. Звезда не може да се победи са четири играча који солирају", поручио је Николић.

број коментара 0 пошаљи коментар