Читај ми!

Алимпијевић: Одиграли смо паметно; Николић: Заслужено

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић, после прве победе у вечитом дербију против Партизана (100:84), изјавио је да је његова екипа одиграла паметно и заслужено славила. Тренер црно-белих Мирослав Николић истакао је да је Звезда у свим елементима била боља и заслужено победила.

"Прижељкујем што више оваквих дербија и да моја екипа што више побеђује. Имали смо константу у концентрацији и смирености. Имали смо и падове, меч није био равна линија. Пропусти у одбрани су последица новог тима", рекао је Алимпијевић синоћ на конференцији за медије.

Према његовим речима, Партизан је одлична екипа са озбиљном тржишном ценом.

"Њихове амбиције су се промениле и то је најављено са појачањима. Не знам како је изгледало, али противник је тежак. Спремамо се за Уникаху већ од сутра", рекао је Алимпијевић.

Тренер црно-белих Мирослав Николић истакао је да је Звезда у свим елементима била боља и заслужено победила.

"То је само до главе. Борбеност и емоције не недостају, али морали смо да играмо паметније. Чакаревић се повредио, Самјуелс се није уклопио, није физички спреман", казао је он.

"Боље су одиграли, а нама остаје рад. Можда смо им дали много информација. Ми смо солирали, а они су играли тимски. Звезда не може да се победи са четири играча који солирају", поручио је Николић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи