Читај ми!

Бостон наставио серију, Ирвингов рекорд

Бостон Селтикси су наставили победоносну серију савладавши и Атланту са 110:107 уз одличну игру Кајри Ирвинга. На гостовању славио и Бруклин над Фениксом са 98:92, а једино је Голден стејт као домаћин однео победу над Мајамијем са убедљивих 97:80.

Бостон је до девете узастопне победе предводио расположени Кајри Ирвинг са рекордом сезоне од 35 поена.

Одлично су га пратили Руки Џејсон Тејтум са 21 поеном и осам скокова и Ал Хорфорд који је са15 поена, 10 скокова и 9 асистенција био врло близу троструког двоцифреног учинка.

У тиму Атланте најефикаснији је био Денис Шрудер са 23 поена, а Дивејн Дедмон је остварио дабл-дабл од 19 поена 12 скокова.

На гостовању је славио и Брклин над Фениксом са 98:92, а предводио их је Ди Анђело Расел са 23 поена.

У домаћем тиму најефикаснији је био Ти Џеј Ворен са 20 поена, а са по 18 поена су га пратили и Мајк Џејмс и Девин Букер који је постао четврти најмлађи играч у НБА историји са укупно 3.000 постигнутих поена.

У последњем мечу вечери Голден стејт је на свом терену самоуверено и убедљиво савладао Мајами са 97:80 иако крајњи резултат не одражава ситуацију са почетка меча.

Домаћини су на почетку повели захваљујући прецизности Дајмона Грина, али у финишу прве четвртине Мајами прелази у вођство.

Тек у финишу друге четвртине Кари, Дурент и екипа успевају да начине преокрет и осигурају двоцифрену предност коју потом одржавају до коначне победе.

Вориорсе је до осме победе водио Кевин Дирент са 21 поеном, три мање имао је Дрејмонд Грин, а код домаћина Горан Драгић 19.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара