Богданових 14 поена у поразу, Јокић испод свог просека, Бјелица скроман у победи

Српски кошаркашки репрезентативац Богдан Богдановић имао је добар наступ и забележио 14 поена у Детроиту, где је његов Сакраменто поражен од Пистонса. Никола Јокић испод свог овосезонског нивоа у поразу Денвера против шампиона, док је Немања Бјелица био скроман у новој победи Минесоте.

Ноћас је у НБА лиги одиграно пет мечева, али су у њима наступала тројица српских кошаркаша.

Први је на терен изашао Богдан Богдановић, који је са својим Кингсима гостовао и изгубио у Детроиту - 108:99.

"Боги", како га већ и Американци зову, играо је 27 минута и за то време убацио 14 поена, уз по скок и асистенцију.

Једини ефикаснији у његовом тиму био је  ветеран Зек Рендолф са 19, док су код победника, у чијим редовима поново није било Бобана Марјановића, најефикаснији били Бредли са 24 и Херис са 20 поена.

Минесота је на свом терену убедљиво и лако савладала ове сезоне лоши Далас са 112:99, уз 31 поен и 12 скокова Карла Ентонија Таунса.

Немања Бјелица је за 15 минута на паркету имао учинак од 6 поена, 4 скока и 2 асистенције.

У пораженом тиму најбољи је био руки Денис Смит Џуниор са 18 поена. 

И на крају, у последњем мечу вечери шампиони из Оукленда, Вориорси, гостовали су и славили у Денверу против Нагетса са 127:108.

Кевин Дурент био је најрасположенији са 25 поена и по седам ухваћених лопти и успешних додавања, док је Кари додао 22. 

Српски центар Никола Јокић је за поражени састав играо 20 минута и за то време дао осам поена, имао 7 скокова и три асистенције.

У остала два меча, Мемфис је славио у Лос Анђелесу против Клиперса са 113:104 (Теодосић и даље повређен), док су Њу Орлеанс Пеликанси после продужетка извојевали победу у Чикагу од 96:90, уз сјајне роле Казинса и Дејвиса.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво