"Канонада" Јокића, одличан деби Богдановића, Марјановић поново без минута

Никола Јокић је постигао 29 поена у утакмици у којој је Денвер поражен од Вашингтона, Богдан Богдановић је одиграо своје прве минуте у НБА лиги и постигао 12 поена за Сакраменто, док Бобан Марјановић поново није улазио у игру у мечу у ком је Детроит поражен од Филаделфије.

Јокић је за 35 минута на терену забележио чак 29 поена, девет ухваћених лопти и пет асистенција за Денвер, у мечу у ком је поражен од Вашингтона са 109:104.

То није било довољно да се победи екипа из главног града САД, јер је Милсап постигао 18, а Мудије 15 поена у редовима Денвера.

Победу Вашингтону донели су Бил са 20, Вол са 19, Портер је додао 17, а Убре 14 поена. 

Денвер је забележио свој други пораз, а Вашингтон трећу победу у НБА лиги.

Наредни меч Денвер игра за два дана против Шарлота.

Богдан Богдановић је забележио прве минуте у НБА лиги.

Он је на терену у поразу Сакрамента од Финикса (117:115) провео 25 минута, за које је постигао 12 поена, три скока, две асистенције и украдене лопте.

Најефикаснији у редовима тима из Калифорније били су Темпл са 23, Фокс са 19 и Лабисјер са 17 постигнутих поена. 

У редовима Финикса 22 поена постигао је Букер, 19 је имао Крис а поен мање Џејмс. 

Сакраменто је забележио свој трећи пораз, а Финикс прву победу у четири утакмице. 

Наредни меч тим Богдана Богдановића игра у ноћи између 26. и 27. октобра против Пеликанса. 

Бобан Марјановић није играо у утакмици у којој је Детроит поражен од Филаделфијом са 97:86.

Меч је обележио аустралијски комбо-бек Симонс, који је за 34 минута на паркету забележио 21 поен, 12 скокова и десет асистенција, први пут у својој НБА каријери, која је практично почела тек ове сезоне.

Сиксерси су славили победу уз 30 поена и девет скокова Џоела Ембида, док је на другој страни бољи од осталих био Андре Драмонд са дабл-дабл учинком од по 14 поена и ухваћених лопти.

Српски центар Марјановић је тако пропустио трећу од четири одигране утакмице свог тима и то одлуком тренера Ван Гандија. 

Наредни меч Детроита је за два дана против Минесоте. 

У осталим мечевима, Мајами је са 104:93 савладао Атланту, Мемфис је био бољи од Хјустона са 98:90, Милвоки је савладао Шарлот са 103:94, Голден стејт је био бољи од Даласа са 133:103 и Сан Антонио је славио победу над Торонтом – 101:97. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво