Читај ми!

Теодосић истегао лигаменте табана

Српски кошаркаш Милош Теодосић истегао је лигаменте табана на левом стопалу, саопштили су данас Лос Анђелес Клиперси. У саопштењу ипак није наведено колико ће одсуствовати с терена, али је он на свом инстаграм профилу окачио фотографију с терапије уз опис "Видимо се ускоро".

Поједини амерички медији с друге стране спекулишу да би српски кошаркаш на терен могао да се врати тек у јануару.

Теодосић се повредио у другој четвртини меча против Фeникса када је незгодно доскочио на стопало Девона Букера, после чега су му саиграчи помогли да изађе са терена. Утврђено је да прелома нема, а Теодосић је после тога упућен и на преглед магнетном резонанцом.

Српски кошаркаш је на две утакмице ове сезоне био стартер, а просечно је за 16 минута на паркету бележио 5,5 поена, уз четири асистенције.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи