Минесота у последњој секунди победила Оклахому, три поена Бјелице

Минесота тимбервулвси победили су као гости тројком у последњој секунди екипу Оклахоме са 115:113. Једини српски представник на паркету у ноћи између недеље и понедељка био је Немања Бјелица, који је постигао три поена.

Бјелица је на паркету провео осам минута, нешто мање него иначе, и за то време је једном шутирао за три поена, и погодио. 

Утакмица између Минесоте и Оклахоме била је веома садржајна и неизвесна до последњих секунди. 

Иако је Минесота готово три четвртине била бољи тим, који је константно био у вођству, на крилима Расела Вестбрука и Кармела Ентонија, Оклахома је успела да надокнади заостатак, а потом и поведе. 

Ентони је погодио тројку две секунде пре краја меча, којом је Оклахоми донео предност од 113:112.

Ипак, маестрални Вигинс, који је целу последњу четвртину постизао битне поене за свој тим, учинио је то и у самој завршници меча, када је погодио тројку из трка секунд пред крај, чиме је донео свом тиму другу победу ове сезоне. 

Најефикаснији у победи Минесоте био је дуо Вигинс–Таунс, постигли су по 27 поена, 19 је додао Тиг, а Батлер забележио 15 поена.

У екипи Оклахоме, Вестбрук је имао још једно одлично вече постигавши 31 поен уз десет асистенција и пет ухваћених лопти. Ентони је меч завршио са 23 поена, Адамс је имао 17, док је Џорџ постигао 14 поена. 

Минесота је забележила своју другу победу, а Оклахома свој други пораз у Западној конференцији НБА лиге.

У наредном мечу, 24. октобра, Минесота дочекује Индијану, док ће Оклахома бити домаћин екипи из Индијанаполиса дан касније. 

У другом мечу Бруклин нетси ће као домаћини победили Атланта хоксе са 116:104. 

Најефикаснији у редовима Бруклина били су Креб са 20 поена, 17 је постигао Керол, поен мање имали су Расел и Леверт, док је 14 имао Букер.

Код Атланте најефикаснији био је Белинели са 19 постигнутих поена, Шрудер је забележио 17, а поен мање је имао Бејзмор. 

Бруклин је забележио другу победу, а Атланта други пораз у Источној конференцији НБА лиге.

У наредном мечу обе екипе биће гости на Флориди, Бруклин код Орланда 24, а Атланта дан раније код екипе Мајамија.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи