Повреда Теодосића, Боби два поена, Јокић умало дабл-дабл без коша

Ноћас је у НБА лиги одиграно 11 утакмица, а српски кошаркаши били су мало запажени у победама својих тимова. Јокић без поена али умало дабл-дабл, Марјановић два а Теодосић пет поена до повреде због које је морао да напусти терен.

Највише минута и најбољи учинак остварио је Никола Јокић, који је у победи Денвера над Сакраментом играо 30 минута, али без поена! Међутим, ухватио је девет лопти, имао и седам асистенција и једну украдену лопту.

Нагетси су славили са 96:79, а по 18 поена убацили су Фарид и Милсап.

У пораженом тиму поново није било повређеног Богдана Богдановића, а највише поена (18) убацио је руки ДеАрон Фокс. 

ЛА Клиперси су у првом мечу код куће убедљиво савладали Финикс са 130:88, а српски репрезентативни плеј играо је 11 минута и за то време дао пет поена и имао две асистенције.

Он је напустио меч због повреде левог зглоба, након што је незгодно доскочио на ногу Девина Букера. 

Најефикаснији актер меча био је Блејк Грифин са 29 поена, док је на другој страни 15 постигао Лен. 

Коначно је ове сезоне заиграо и Бобан Марјановић, који је за свега четири минута успео да убаци два поена и украде једну лопту у победи свог Детроита над Њујорком од 111:107.

Од осталих резултата издвајамо убедљив пораз Кливленда у Орланду 114:93, победу Торонта над Филаделфијом од 128:94 и славље Мемфиса над шампионом Голден стејтом од 111:101.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво