"Ватромет" кошева у "Пиониру", Партизан савладао Игокеу

Кошаркаши Партизана савладали су у правом спектаклу екипу Игокее са 117:104, у утакмици петог кола Јадранске лиге. Црно-бели забележили трећу узастопну победу у региону, док је Игокеа трећи пут поражена.

Кошаркашки спектакл приредили су кошаркаши Партизана и Игокее у мечу петог кола регионалне АБА лиге. Црно-бели су у хали "Александар Николић" савладали Игокеу са 117:104 и приближили се врху табеле.

Најбољи у Партизану били су Американци Најџел Вилијамс-Гос са 30 поена и осам асистенција, док је Патрик Милер додао 23 поена уз 11 успешних додавања.

На другој страни истакао се Дорел Рајт са 34 постигнута поена. 

У утакмици практично без одбрана, црно-бели су кључну разлику направили у финишу треће четвртине, када су направили серију од 17:0.

Публика у "Пиониру" могла је да ужива у брзој кошарци на обе стране, са прегршт лепих потеза, а победи Партизана допринели су и Ђоко Шалић са 16 поена, Михајло Андрић постигао је 15 (пет тројки), док је Маринковић додао 14.

Последње појачање црно-белих Самардо Самјуелс није био у протоколу за ову утакмицу. 

Црно-бели су сада на другом месту на табели, одмах иза Будућности, а испред Црвене звезде, која још није одиграла меч петог кола.

У шестом колу, Партизан ће у петак играти у Загребу против Цибоне, док ће Игокеа дочекати ФМП у недељу.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво