Читај ми!

Прорадила нова звезда Лејкерса Лонзо Бол

Током протекле ноћи један од најдраматичнијих НБА дуела била је победа ЛА Лејкерса на гостовању у Фениксу са 132:130, а сјајном игром обележио ју је велика нада "језераша" Лонзо Бол. Мало је недостајало да Бол у ефикасности претекне легендарног Леброна Џејмса и постане најмлађи играч у историји НБА који је остварио троструки двоцифрен резултат.

Лонзо Бол је предводио тим у драматичној победи и утакмицу завршио са 29 поена, 11 скокова и 9 асистенција, чиме је оправдао очекивања да ће бити нова звезда Лејкерса.

Од 19-огодишњег Бола се очекивало да и у прошлој утакмици са Клиперсима буде један од најефикаснијих играча, али је подлегао притиску првог наступа у Стејплс центру и завршио утакмицу са само три поена, 9 скокова и 4 асистенције за 29 минута на паркету. Али се овога пута добро искупио и наговестио да ће оправдати очекивања.

Синоћ је у НБА лиги одиграно десет утакмица, а српски кошаркаш Немања Бјелица учествовао је у победи Минесоте над Јутом (100:97) са 10 поена и 5 скокова, док Бобан Марјановић и Богдан Богдановић нису наступали у мечевима Детроита и Сакрамента.

Резултати утакмица:

Минесота - Јута 100:97
Далас - Сакраменто 88:93
Детроит - Вашингтон 115:111
Шарлот - Атланта 109:91
Индијана - Портланд 96:114
Милвоки - Кливленд 97:116
Филаделфија - Бостон 92:102
Бруклин - Орландо 126:121
Њу Орлеанс - Голден Стејт 120:128
Феникс - Лос Анђелес Лејкерс 130:132

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво