Читај ми!

Алонсо:Звезда прави тест

Тренер кошаркаша Барселоне Сито Алонсо истакао је да веома респектује екипу Црвене звезде и да његов тим чека прави испит на врућем гостовању у Београду у 2. колу Евролиге. Утакмица 2. кола Евролиге између Црвене звезде и Барселоне игра се у петак од 19 сати у распродатој дворани "Александар Николић".

"Постоји доза неизвесности, још не знамо како ћемо играти на гостујућим теренима, а посебно у Београду и то у "Пиониру". Моји кошаркаши не знају како публика може да утиче на паркет и биће прави тест да видимо на ком смо нивоу у посебној амтмосфери, где се од буке не чује ни химна Евролиге не чује", рекао је Алонсо, а преноси Мундо Депортиво.

Тренер каталонског тима наглашава да навијачи Звезде имају неколико специјалних песама, посебно за ривала, и то отежава комуникацију.

Из редова црвено-белих издвојио је капитена Бранка Лазића, америчког плејмејкера Тејлора Рочестија и француског центра Матијаса Лесора.

"Они могу да остваре спектакуларне наступе. Морамо да се држимо свог стила, да имамо склад у одбрани и у нападу будемо паметни".

Алонсо не сматра да је Црвена звезда слабија у односу на прошлу сезону због одласка великог броја играча.

"Фајнал-фор Евролиге игра се у Београду, направили су добар микс домаћих и страних играча, што их чини опасним тимом. Пуно зависе од резултата на свом терену и то их је обележило свих ових година. Играју чврсту одбрану, остављају противнике на смешном броју поена и веома су агресивни", казао је Алонсо.

Утакмица 2. кола Евролиге између Црвене звезде и Барселоне игра се сутра од 19 сати у распродатој дворани "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво