Нови пораз Цедевите, ФМП бољи од Морнара

Кошаркаши Цибоне савладали су Цедевиту са 100:94, ФМП је победио екипу Морнара у Бару са 81:73 у мечевима четвртог кола АБА лиге.

ФМП су до победе водили Немања Ненадић и Александар Бурсаћ са по 18 поена, док је Мајкл Оџо убацио два поена мање. У пораженом тиму најбољи је био Немања Врањеш са 19 поена.

Екипа из Железника сада има две победе и два пораза, док је Морнар уписао трећи пораз.

ФМП наредног кола дочекује Задар, док Морнар гостује код Олимпије.

У победи Цибоне над Цедевитом најефикаснији у редовима Цибоне био је Лука Жорић са 29 постигнутих поена, 23 је додао Томас, а 13 имао Бошњак.

Код гостију, Чери је имао 19, Крушлин и Стипановић по 17, док је Муса постигао 15 поена.

Цибона је током целог меча имала предност, у неколико наврата и двоцифрену, али је Цедевита успела да се врати у меч и одведе га у продужетак.

Муса је девет секунди пре краја регуларних 40 минута погодио тројку и донео предност Цедевити (74:76), али је након тога Жорић погодио два слободна бацања и изједначио резултат.

Цибона је за последњи напад имала нешто више од три секунде, лопта је стигла до Мусе који је покушао да тројком донесе тријумф својој екипи, али није био прецизан.

Кошаркаши Цибоне су два минута пре краја продужетка стигли четири поена предности, а потом је Томас постигао тројку и одвео своју екипу на плус седам што Цедевита није успела да сустигне.

Цибона у наредном колу регионалног такмичења гостује МЗТ-у у Скопљу, док Цедевита дочекује Црвену звезду.

У недељу се састају Мега Бемакс - Олимпија и Црвена звезда - Будућност, а коло ће у понедељак затворити Игокеа и МЗТ.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи