"Стотка" Партизана у Задру, 33 поена Маринковића

Кошаркаши Партизана забележили су други тријумф у Јадранској лиги, пошто су на гостовању у Задру победили са 104:97. Фантастичну партију пружио је Вања Маринковић са 33 поена, Шалић је додао 21, Милер 19.

Партизан је после два стартна пораза забележио и другу победу заредом. Црно-бели су у Задру одиграли најбољи меч ове сезоне, али је поново било пуно проблема у одбрани.

Задар је имао 20 офанзивних скокова, али су црно-бели и поред тога успели да однесу победу са врућег терена. Вања Маринковић постигао је 33 поена, тројке је шутирао 7/8, за два 6/7, а постигао је и битну тројку уз помоћ табле.

Партизан је водио током читавог меча, повремено и са двоцифреном предношћу, али су домаћи два минута пре краја стигли на 95:93.

У тим тренуцима истакао се Патрик Милер који је меч завршио са 19 поена, а имао је и добру одбрану у кључним тренуцима утакмице.

Ђоко Шалић постигао је 21 поен, док се у пораженој екипи истакао Лука Божић са 29 поена. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво