Читај ми!

Марјановић одличан, Tеодосић и Богдановић на паузи

Током протекле ноћи одиграно је десет припремних утакмица у НБА лиги. Од наших интернационалаца у игри је био само Бобан Марјановић који је пружио одличну партију у поразу Детроита од Милвокија са 107:103. Богдан Богдановић због повреде скочног зглоба није био у саставу Сакраменто Кингса који је поражен од Голден Стејт Вориорса са 117:106, а Милош Теодосић није учествовао у градском дербију у коме су Лос Анђелес Лејкерси савладали Клиперсе са 111:104.

Детроит је претрпео пораз, а српски центар је за 12 минута игре убацио десет поена и уз пет скокова имао једну блокаду.

Бобан Марјановић је пре утакмице дао ексклузивни интервју за РТС у коме се осврнуо на протекло Европско првенство и изразио своја очекивања у предстојећој сезони.

У његовом тиму најефикаснији Андре Драмонд је имао 18 поена уз 22 скока и седам асистенција, а у победничком Милвокију најефикаснији је био Тони Снел са 16 поена.

Сакраменто је поражен од Голден Стејт Вориорса са 117:106, а Богдан Богдановић је паузирао због повреде скочног зглоба.

Најефикаснији у победничком тиму био је Стеф Кари који је за 19 минута постигао 18 поена и забележио три скока и исто толико асистенција.

Код Кингса се истакао Дејвид Стоктон са 23 поена и осам асистенција, док је Малачи Ричардсон меч завршио са 15 поена.

Очекивало се да ће Милош Теодосић и у градском дербију наставити серију сјајних игара у припремном периоду, али је он прескочио дуел Лејкерса и Клиперса који су поражени са 111:104.

Лејкерсе је предводио Брук Лопес са 16 поена, док је Брендон Инграм забележио 15 поена.

У пораженом тиму Тајрон Валас је убацио 23 поена, а Еванс 22.

Мемфис је на домаћем терену савладао Њу Орлеанс са чак 142:101, а наш интернационалац Раде Загорац је приказао одличну игру.

Загорац је за 15 минута игре имао осам поена, седам скокова и две асистенције.

У победничком тиму најефикаснији је био Марк Гасол који је меч завршио са 19 поена, десет скокова и осам асистенција, а у пораженом саставу Холидеј је убацио 14, док је Диало меч завршио са 13 поена.

У осталим утакмицама Шарлот је на домаћем паркету био бољи од Даласа са 111:96, Чикаго је поражен од Торонта 125:104, Филаделфија је савладала Мајами 119:95, а Кливленд је у гостима савладао Орландо са 113:106.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво