Убедљив пораз Партизана у Берлину

Кошаркаши Партизана поразом су отворили повратничку сезону у Еврокупу, пошто су у Берлину убедљиво поражени од Албе са 111:85.

Домаћи тим је готово свих 40 минута био у предности, коју је углавном била двоцифрена.

Екипа Мирослава Николића одиграла је изузетно слабу утакмицу што се тиче одбране, бекови и крила Албе се врло често остајала сама на шуту, а и скок у нападу није адекватно чуван.

Напад је колико-толико функционисао, а у тој фази игре истакли су се Американци Гос (22) и Милер (15), колико је имао и Вања Маринковић.

У победничком тиму расположен је био Батерфилд са 24 поена, Сикма је забележио 19 а српски плеј Стефан Пено је додао 15.

Меч у супермодерној „Мерцедес Бенз Арени" у Берлину био је прекинут на 15-ак минута у првој четвртини због квара на семафору и статистичком софтверу, па је цео меч трајао више од два сата.

Наредну утакмицу црно-бели играју за седам дана у Београду против Лијетувос Ритаса.

Ток меча: 

22.09 - Крај, победа Албе од 111:85.

21.55 - Пет минута до краја, Алба је пред победом с обзиром да води са 85:70. 

21.44 - Након тридесет минута игре, разлика између два тима је идентична као на полувремену - 18 поена у корист берлинског тима, 76:58

21.30 - Наставак меча није донео помак у игри спрског вицешампиона, који сада губи са 67:46. 

21.05 - Завршено је прво полувреме, Алба има 18 поена предности против Партизана - 57:39. Црно-бели играју веома лошу одбрану, што је резултирало великом бројем примљених поена. У нападу ствари колико-толико функционишу.

20.58 - Алба повећава предност која је сада изражена са две цифре - 48:31.

20.43 - После 43 минута од почетка меча, завршена је прва четвртина резултатом 30:21 за Албу. Партизан је дозволио велики број поена, али и пружио солидно издање у нападу.

20.30 - Након петнаест минута, меч је настављен...

20.15 - На четири минута до краја првог периода уследила је пауза проузрокована кваром на семафору. 14:10 води домаћи тим.

20.10 - Бољи и бржи почетак Албе, која после четири минута игре води са 12:6. Лук Сикма је већ убацио шест поена... 

20.00 - Почео је меч у "Мерцедес Бенз" арени у Берлину...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво