Дабл-дабл Јокића, Марјановић одмарао

Никола Јокић забележио је дабл-дабл учинак од 12 поена и 11 ухваћених лопти у предсезонском поразу Денвера од екипе Оклахоме (96:86). Бобан Марјановић није улазио у игру у поразу Детроита од Торонта (116:94).

Јокић је поново одиграо лимитирана 22 минута, а прилику да у предсезонској утакмици засене тренера Мелоуна на домаћем терену и задобију већу минутажу имало је чак 14 играча Денвера.

Никола је постигао 12 поена, уз не најбољи проценат шута из игре од 31 одсто, као и половичну успешност са линије за слободна бацања (1/2). 

Имао је 11 ухваћених лопти, шест у одбрани и пет у нападу, на шта је додао и три асистенције. 

Српски интернационалац је био други најбољи стрелац екипе, први је био Вил Бартон са 26 убачених поена, 11 је забележио Херис, док је Хернангомез имао осам.

Већ на старту утакмице догодио се мали сукоб Јокића и Вестбрука, али је све остало само на томе. У трећем нападу прошлогодишњи МВП је снажно ударио српског центра, вероватно реагујући на неку њему претходно спорну ситуацију, и зарадио неспортску личну грешку.

У редовима гостујуће екипе најефикаснији био је трио Вестбрук-Џорџ-Ентони који је комбиновано постигао 55 од 96 поена Оклахоме. 

Расел Вестбрук је забележио 20 поена уз седам асистенција, Ентони је имао 16 поена и девет ухваћених лопти, док је Џорџ, који је од њих највише времена провео на паркету, забележио 19 поена, 11 ухваћених лопти, четири асистенције и пет украдених поседа. 

Денверу је ово први пораз у предсезонским утакмицама након што су забележили три победе, Оклахома има скор 2-1.

Бобан Марјановић није добио прилику да игра у поразу Детроита од Торонта од 116:94.

Најефикаснији у редовима Пистонса били су Смит са 22, Геловеј са 16 и Драмонд са 14 постигнутих поена. Детроит је забележио први пораз, а Торонто прву победу у припремном циклусу НБА лиге.

Прво коло НБА лиге почиње 17. октобра, мечом Кливленда и Бостона, два сата након поноћи.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи