Николић: Шанса за млађе играче, Задар је приоритет

Тренер кошаркаша Партизана Мирослав Николић рекао је да ће у утакмици против Албе у Еврокупу прилику да заиграју добити мла]и играчи, како би се разиграли за меч против Задра који је приоритет.

"Идемо на пут, недељу дана ћемо бити одсутни, тако да ћемо тренирати у ходу. Знамо у којој фази се налазимо, почиње такмичење у Европи и гледаћемо да одиграмо што боље. Друго, добиће прилику млађи играчи, да их разиграмо, јер нам је ипак приоритет Задар који следи у суботу. Нећемо се сигурно предавати, борићемо се, гледати да што више поправимо одбрану и играти најбоље што можемо", рекао је Николић за сајт клуба.

Кошаркаши Партизана сутра почињу такмичење у Еврокупу, а у првом мечу играју против Албе у Берлину.

Крилни центар Партизана Марко Пецарски навео је да је екипа спремна и да једва чека да такмичење почне.

"Сваки минут на терену који заслужим, трудићу се да максимално оправдам. Млад смо тим, желимо са се докажемо у чему ће нам много помоћи наши искуснији играчи од којих можемо пуно да научимо и на утакмицама и на тренинзима и ван терена. Алба је веома искусан и квалитетан тим, али и против њих као и против сваког другог ривала, ми морамо да пружимо свој максимум", рекао је седамнаестогодишњи Пецарски.

Утакмица првог кола Групе Ц Еврокупа између Партизана и Албе игра се у среду од 20.00 у Берлину.

Након гостовања у Берлину, експедиција Партизана путује у Задар где ће у суботу играти меч против истоименог противника у четвртом колу Јадранске лиге.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво