Боби 14 поена, Загорац 6, Богдановић није играо

У ноћи коју ће Србија памтити по пласману фудбалске репрезентације на Мундијал, у НБА лиги одиграно је осам мечева предсезоне а најбољи учинак од српских играча имао је Бобан Марјановић, стрелац 14 поена у победи његовог Детроита над Индијаном.

Српски горостас је за 20 минута на паркету као стартер био веома запажен.

Забележио 14 кошева уз одличан проценат шута из игре 6/8. Са слободних бацања имао је један промашај (2/3), на све то додавши 5 скокова.

Његов тим је на крају славио са 107:97.

Члан Мемфиса Раде Загорац добио је осам минута и искористио их је да забележи шест поена, три скока и украде једну лопту у поразу од Атланте 100:88.

Нова узданица Сакрамента Богдан Богдановић није играо у поразу своје екипе од Портланда 97:83. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи