Читај ми!

Одлични учинци Јокића, Теодосића и Богдановића

Српски кошаркаши Никола Јокић, Милош Теодосић и Богдан Богдановић претходне ноћи пружили су запажене партије у предсезонским мечевима НБА лиге. Упркос поразима њихових екипа Јокић и Теодосић су се „распуцали“, а Богдановић је убацио и своју прву тројку.

Никола Јокић је у поразу Денвера од Сан Антонија 122:100 био сјајан са 19 поена (7/13 из игре) за 24 минута, уз седам скокова и четири асистенције.Међутим ни то није помогло Нагетсима да избегну пораз јер су на другој страни Спарси били шутерски расположени, највише Ламаркус Олдриџ са 21 поготком.

Слично као Јокић, и игра Милоша Теодосића са 15 поена, три асистенције и два скока није била довољна Лос Анђелес клиперсима да славе јер је Портланд био убедљив 134:106.

Теодосић је провео на паркету 27 минута, погодио је четири тројке из седам покушаја, уз укупан шут из игре 5/12.

Исти број кошева дао је Блејк Грифин, три мање Диандре Џордан, док је у победничком тиму Демијан Лилард убацио 30.

Први пут од доласка у НБА Богдан Богдановић био је стартер за Сакраменто у мечу који су Лос Анђелес лејкерси тријумфовали 75:69.

Он је за чак 31 минут дао седам поена међу којима је прва тројка у дресу Кингса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи