Звезда славила у Љубљани

Кошаркаши Црвене звезде савладали су у Љубљани екипу Олимпије са 82:73 у оквиру трећег кола АБА лиге.

Најрасположенији у победи гостију били су Огњен Добрић са 17 и Тејлор Рочести са 16 постигнутих поена. Јанковић је додао 13, а Лесор 12 поена.

У редовима домаћина најзапаженији били су Бетл са 17, Баџим са 12, док је 11 поена постигао Оливер. 

Звезда је много теже од очекиваног дошла до своје треће победе из исто толико одиграних утакмица у регионалној лиги.

Након почетне иницијативе гостију и вођства од 7:2. Олимпија је заиграла одлично, успела да постигне чак 29 поена у првој деоници и има вођство од 13 поена у том тренутку.

Ипак, након прве четвртине  Звезда је заиграла њој препознатљиву одбрану у преостале три у којима је домаћин постизао по 13, 16 и 15 поена. 

Нападачку креативност Звезде покренуо је Стефан Јанковић поенима у другој деоници у којој су црвено-бели дошли до изједначења и вођства.

Предвођени Рочестијем и Добрићем, Звезда је преузела иницијативу и одржавала предност, која је тек у последњих минут и 30 секунди до краја постала двоцифрена. 

Звезда је меч одиграла без Фелдина који има лакшу повреду зглоба и Пере Антића који није улазио у игру, док је код гостију Хорват искључен у другој четвртини 

Након три одиграна кола Звезда је првопласирана као једина непоражена екипа, што може поћи и Цедевити која игра против Игокее, док је Олимпија забележила свој други пораз и тренутно је четврта на табели. 

У наредном колу Звезда дочекује Будућност, док Олимпија гостује у Сремској Митровици код Меге.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи