Прва победа Партизана у регионалној лиги, савладан ФМП

Кошаркаши Партизана савладали су екипу ФМП-а са 87:84 и тако забележили први тријумф тек у трећем колу регионалне лиге. Патрик Милер предводио Партизан са 20 поена, Филип Човић најефикаснији на мечу са 24.

Чекали су навијачи Партизана победу својих љубимаца, а они су је остварили, додуше, тек у трећем колу. Црно-бели су у хали "Александар Николић" савладали екипу ФМП-а са 87:84 и направили добру увертиру пред меч Еврокупа против Албе.

Партизан је одиграо одличну прву четвртину, постигао чак 28 поена, али поново је шкрипало у одбрани. ФМП се показао као чврста екипа, нису допуштали црно-белима да се резултатски одлепе, иако је донаћин водио током читавог сусрета.

Изабраници Муте Николића стигли су средином последње деонице до 10 поена предности, али је ФМП серијом од 8:0 за само 30 секунди поново вратио неизвесност у меч.

Центри Партизана нису имали решење за снажног Нигеријца Мајкла Оџа, који је утакмицу завршио са дабл-дабл учинком (12 поена, 10 скокова), а Шалић и Томић морали су раније на клупу због петих личних грешака.

Најбољи у Партизану био је Патрик Милер са 20 поена, Вања МАринковић постигао је 15, Најџел Вилијамс-Гос 13, а Марко Чакаревић 12 поена. Н адругој страни Филип Човић завршио је меч са 24 поена, док је ненадић додао 15.

Партизан у наредном колу гостује Задру, док ФМП игра у Бару против Морнара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво