Алимпијевић: Победа против Олимпије пред дуел са Жалгирисом

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је да има све играче на располагању за предстојећу утакмицу са Олимпијом у Јадранској лиги и да је циљ у том дуелу победа, како би његова екипа са много самопоуздања дочекала почетак такмичења у Евролиги. Сусрет је на програму у недељу од 17 часова.

"Један од малих циљева које смо поставили на почетку је да стартујемо са 3:0 у регионалној лиги и онда да са самопоуздањем удјемо у Евролигу. Утакмица у Љубљани има специфичну тежину. Биће нам то прво гостовање и то против Олимпије, која је 'погодила' са избором странаца. Имају континуитет у раду и са те стране нећемо имати олакшан, нити лак посао у дворани Тиволи", рекао је Алимпијевић за клупски сајт.

Кошаркаши Звезде играју у недељу од 17 часова у Љубљани против Олимпије, утакмицу трећег кола Јадранске лиге. Београдски клуб има обе победе, а Олимпија победу и пораз.

"Оно што ми представља задовољство је да су сви здрави и спремни за ову утакмицу, што значи да нам се враћа и капитен Бранко Лазић", додао је Алимпијевић.

Капитен црвено-белих рекао је да екипа у сваку утакмицу улази озбиљно и мотивисано.

"Осим што желимо бодове, свака утакмица на почетку сезоне за нас је прилика да напредујемо као тим и да се уигравамо. Олимпија је ове сезоне направила добру екипу, странци су показали да су појачања, али желимо да са три победе кренемо и у нову сезону Евролиге", навео је Лазић.

Играчи Звезде се после утакмице враћају у Београд, а у среду путују у Литванију, где ће у Каунасу играти против Жалгириса у првом колу Евролиге.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво