Милојевић: Неизвесно против Морнара

Тренер кошаркашког клуба Мега Бемакс Дејан Милојевић рекао је да његову екипу очекује неизвестан и узбудљив меч против Морнара и додао да би победа пуно значила тиму. Меч је на програму у суботу од 17.00 часова у Сремској Митровици.

"Очекује нас утакмица против Морнара који има квалитетан састав са неколико добрих Американаца. Мечеви са њима су обично неизвесни и узбудљиви до краја. Задовољни смо како смо започели сезону, али морамо да се концентришемо само на следећег противника и да се не залећемо превише унапред. Уколико наметнемо нашу игру са пуно трчања, верујем да ћемо успети да дођемо до победе која би пуно значила за наш млад тим", рекао је Милојевић, објављено је на сајту клуба.

Утакмица трећег кола Јадранске лиге у којој се састају Мега и Морнар игра се у суботу од 17.00 у Сремској Митровици.

Тренер Дејан Милојевић на овом мечу неће моћи да рачуна на Костју Мушидија, Николу Мишковића и Огњена Чарапића, а неизвестан је и наступ Стефана Синовеца који је рекао да верује у победу екипе.

"Морнар је екипа која конкурише за плеј-оф. Уз појачања која су довели сигурно желе да нападну четврто место. Имају три Американца, ту су и Луковић, Мићовић и Врањеш, веома су квалитетна екипа. Сигурно је да нас очекује тешка утакмица, али уз агресивну одбрану и пожртвовану игру током свих 40 минута, верујем да можемо да дођемо до новог тријумфа", изјавио је Синовец.

После два одиграна кола, Мега има скор од једне победе и једног пораза, као и екипа Морнара.

Мега и Морнар су одиграли два меча до сада у Јадранској лиги и оба пута је славила екипа Дејана Милојевића, последњи пут у 23. колу прошле сезоне, када је у Бару победила са 81:89.

број коментара 0 пошаљи коментар