Читај ми!

Вил Чери МВП другог кола

Кошаркаш Цедевите Вил Чери проглашен је за најкориснијег играча другог кола Јадранске лиге, објављено јена сајту регионалног такмичења. Чери је био један од најзаслужнијих играча за победу Цедевите над Задром са 92:76.

Вил Чери је на том мечу постигао 17 поена, а уписао је и седам скокова, осам асистенција и две украдене лопте за 27 минута проведених на терену. Он је, на крају, имао индекс корисности 27.

Само су Џордан Морган из Олимпије и Дилан Енис из Мега Бемакса имали већи индекс корисности од Черија, 39 и 33, али нису успели да донесу победе својим екипама.

Најбољи стрелци у другом колу АБА лиге били су Морган из Олимпије и Тејлор Рочести из Црвене звезде са по 26 поена. Морган је био и најбољи скакач са 12 ухваћених лопти, док је најбољи асистент био Филип Човић из ФМП-а са 12 успешних додавања.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво