Читај ми!

Џордан нахвалио Теодосића

Кошаркаш Лос Анђелес Клиперса Деандре Џордан рекао је да је Милош Теодосић одушевио све у тиму својом атрактивним асистенцијама. Теодосић се у прва два припремна меча истакао са укупно 13 асистенција.

"Човече, волим Милоша... Пола ствари које говори не разумем, али невероватно је како додаје лопте. Тедосић је један од најбољих плејмејкера асистената са којима сам играо, а било је много добрих. Милош укључује све у игру, сјајно је имати га за саиграча", рекао је Џордан америчким новинарима.

Теодосић је након само неколико недеља у НБА показао да би могао брзо да се уклопи међу Клиперсима, а у прва два меча истакао се са укупно 13 асистенција.

У првој утакмици Милош Теодосић одиграо је 20 минута без постигнутог коша, али је имао осам сјајних асистенција и неколико пресечених лопти.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво