Читај ми!

Скромни учинци Загорца и Марјановића, добра партија Немање Бјелице

У наставку припремних НБА утакмица, тројица српских кошаркаша на паркетима. Некадашњи капитен Меге Раде Загорац имао је скроман учинак у победи Мемфиса над Филаделфијом 110:89, а Бобан Марјановић је био солидан у поразу Детроита од Шарлота. Немања Бјелица убацио 11 поена за Минесоту. Никола Јокић дуел Денвера и Лос Анђелес Лејкерса провео на клупи.

Добром игром Мемфис је однео победу на гостовању у Филаделфији, а Раде Загорац је постигао свој први погодак из игре у НБА лиги. Некадашњи капитен Меге је одиграо последњих десетак минута утакмице и уз први погодак имао и два скока, три асистенције, једну украдену лопту и једну блокаду.

И у дуелу Детроита и Шарлота славила је гостујућа екипа са 108:106, а Бобан Марјановић је добио 12 минута да покаже у каквој је форми. Забележио је пет поена и седам скокова, уз шут 1/1 из игре и 3/6 са линије за слободна бацања.

Иако тренери ове припремне утакмице користе да у игри провере што већи број играча, дешава се и да повремено на клупи неочекивано задрже играче стандардних постава.

То се управо догодило у дуелу Денвера и Лос Анђелес Лејкерса јер су одлуком тренера Мајка Мелоуна на клупи остали Никола Јокић, Пол Милсап, Гери Херис и Вилсон Чендлер., док је Немања Бјелица дао велики допринос победи Минесоте над прваком Голден Стејтом 111:97.

На кинеској турнеји, кошаркаши Минесоте савладали су Голден Стејт са 111:97.

Немања Бјелица је пружио добру партију, убацио је 11 поена, уз четири скока и две асистенције за 20 минута.

Резултати синоћних утакмица:

Филаделфија - Мемфис 89:110
Кливленд - Атланта 93:109
Детроит - Шарлот 106:108
Милвоки - Индијана 86:104
Далас - Чикаго 118:71
Јута - Макаби Хаифа 117:78
ЛА Лејкерс - Денвер 104:122
Минесота - Голден Стејт 111:97.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво