Алимпијевић задовољан победом али не и игром

Тренер Црвене звезде Душан Алимпијевић, детаљно анализирајући утакмицу са Мегом, истакао да је задовољан због победе, али је незадовољан неким детаљима игре и односом резервних играча. Кошаркаши Црвене звезде савладали су екипу Мега Бемакса у дворани "Александар Николић" са 90:80 у оквиру другог кола АБА лиге.

Црвена звезда и Мега Бемакс су по традицији одиграле дерби у веома брзом ритму, са доста атрактивних потеза и постигнутих кошева, али се тренету црвено-белих управо није допао број примљених поена.

"Тешка утакмица, то се изгледа претвара у континуитет. Све екипе играју мотивисано против Звезде. Мега је млада добра и перспективна екипа. Не могу бити задовољан кошарком, не можемо толерисати примљених 80 поена и то се неће дешавати", рекао је Алимпијевић после меча. 

Тренер црвено-белих посебно се осврнуо на однос према игри резервног састава тима, али је истакао и стабилност екипе у одлучујућим моментима упоредивши начин игре и са предходном утакмицом.

"Замерам људима који имају резервне улоге, који се нису показали добро, поред свих тих лоших ствари, задовољан сам мирноћом. Показали су величину и колико год су они прилазили ми смо одолевали. Мени није ово боља игра него против Морнара, када видим 80 кошева нисам задовољан. Млађи играчи морају да унесу енергију и неки други стил, а њих апсолутно није било", рекао је Алимпијевић. 

У наредном колу Црвено-бели гостују код Олимпије, док Мега дочекује Морнар.

број коментара 0 пошаљи коментар