Алимпијевић: Мотивисано као на почетку, али без притиска

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душан Алимпијевић рекао је да очекује да његови кошаркаши против Меге буду мотивисани као у првом колу, али без притиска.

Звезда ће у среду од 21.00 дочекати Мегу у хали "Александар Николић", у другом колу Јадранске лиге.

"Очекујем да играмо врло мотивисано као и на старту, али без притиска који је донела прва утакмица. Такође, очекујем да напредујемо из утакмице у утакмицу", рекао је Алимпијевић за сајт клуба.

Алимпијевић ће моћи да рачуна на све играче, осим Бранка Лазића који се и даље опоравља од повреде.

Он је навео да је наредни противник Мега доживео велику реконструкцију тима током лета, али да је задржао исти стил играња.

Кошаркаш црвено-белих Немања Дангубић рекао је да Звезду очекује добро познат противник, иако су обе екипе имале много промена у односу на прошлу сезону.

"Желимо да одиграмо још једну добру утакмицу, мотивисано и да додјемо до нове победе, пред серију мечева које нас очекују у октобру и у јадранској и у Евролиги", рекао је Дангубић.

Он је позвао навијаче да поново додју у великом броју и пруже подршку Звезди у важној утакмици.

Звезда и Мега су остварили победе на почетку Јадранске лиге. Београдски клуб је савладао Морнар, док је екипа из Сремске Митровице била боља од Цибоне.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи