Милош Теодосић баш не воли да губи...

Кошаркашка публика у Сједињеним Америчким Државама коначно је добила прилику да на делу види Милоша Теодосића, недвосмислено једног од најбољих плејмејкера планете. На свом дебију за Лос Анђелес клиперсе репрезентативац Србије убележио је осам асистенција, чиме је импресионирао безмало све америчке медије, али после меча са Торонтом није био превише задовољан.

"Драго ми је, наравно, што сам одиграо своју прву НБА утакмицу. Али не, нисам срећан. Изгубили смо", рекао је видно снужден Теодосић окупљеним новинарима.

Дуго је трајала неизвесност када ће и да ли ће уопште некадашњи кошаркаш ФМП-а, Олимпијакоса и московског ЦСКА заиграти у најјачој кошаркашкој лиги света, односно да ли ће одлучити да пређе преко океана. Када је коначно стигао у САД, новинаре је занимало која је основна разлика између европске и америчке кошарке.

"Чини ми се да је овде све мало брже. Не много, али је брже. Наравно, морам да проведем још мало времена овде, онда ћу моћи да вам дам бољи одговор", истакао је Теодосић.

Он је додао да ради са саиграчима на "стварању хемије на терену", као и да ће за то бити потребно време.

"За сада, мислим да иде добро. Две и по четвртине смо играли добро."

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво